Scholing voor professionals

Regelmatig geef ik lessen aan zorgprofessionals. . Want borstvoedingsbegeleiding kun je leren, en daarmee wordt je werk leuker.

Bij Vrouw en Zorg geef ik regelmatig lessen zowel incompany als op open inschrijving. Kijk op de site voor informatie over aankomende workshops.

Bij het Nederlands Centrum Lactatie Opleidingen (NCLO) in Almere geef ik regelmatig een openMasterclass over de Concorde techniek. Meer dan alleen een aanlegtrucje, en breder inzetbaar dan alleen bij een korte tongriem. Op dit moment zijn geen workshops gepland dus stuur mij of de NCLO een bericht als je interesse hebt.

Voor een losse les of lezing hanteer ik 150 euro per uur inclusief voorbereidingstijd (minimaal 1 uur) en exclusief reiskosten.
Wanneer de organisatie een docententarief hanteert, kan ik in overleg van het vooropgestelde tarief afwijken. Gratis lessen geef ik alleen aan vrijwilligersorganisaties.
Ben je professional in de zorg rond ouders en baby’s en of ben je in opleiding daarvoor?

Ben je in opleiding tot lactatiekundige, verloskundige of een andere zorgopleiding? Dan kun je een dag met me meelopen zodra de Corona-maatregelen opgeheven zijn. Als je dat wilt stuur me dan een bericht dan zet ik je op de wachtlijst. Mijn emailadres is info@myrteibclc.nl .